Sidor


2 september 2013

Tack för denna gång!

Det är nu några dagar sedan vi avslutade vårt tillfälliga café. Det blev en intensiv och på väldigt många sätt en mycket positiv vecka! Jag visste personligen inte att det var möjligt att få så mycket positiva kommentarer och allmän "goodwill" för en sådan sak. Vi hade på intet vis trott att vårt lilla café skulle tas emot på ett så översvallande sätt!
Det är nu hög tid att rikta ett ödmjukt och varmt tack till alla som på många olika sätt hjälpte till före, under och efter Caféveckan! Utan Er hade det inte blivit den positiva upplevelse för oss, som det nu blev. Ett stort tack också till alla som besökte vårt café, och för alla som kommit med uppmuntrande kommentarer!
Vi funderar nu på fortsättningen - många har önskat en sådan. Det finns en del praktiska frågetecken att räta ut, och så måste vi får klarhet i vilka tillstånd som krävs. Men allt sådant går säkert att ordna på sätt eller annat. Den rätta kaffemaskinen ska väljas, och vi behöver också egna cafébord- och stolar, de vi haft hittills är lånade, så nu går google varm i jakt på egna möbler i rätt caféstil! 
Fotograferingen är dock vårt levebröd, och kommer nu att prioriteras högst en tid. Vi har ett och annat krävande projekt på gång, och efter någon vecka som cafévärdinna ser jag fram emot att förbereda barnfotograferingar igen. I sinom tid återkommer vi till caféprojektet - vårt sötebröd! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för den fina caféveckan. Vi är flera som är glada om det blir en fortsättning. Varmt lycka till med både fotograferandet och "sötebrödet"!

Emelie sa...

Och sen när ni öppnar på riktigt så kommer jag gärna och jobbar hos er ;)