Sidor


25 februari 2010

Cheesecake i glas

Snabblagad och god är denna dessert, för fest eller vardag! Lite som cheesecake i glas - fast utan ost. Vispa 2 dl grädde med lite socker, blanda i en burk kvarg. Smält 100 gram mörk choklad (eller mer om så önskas), låt svalna lite och rör sedan chokladen i grädd-kvarg blandningen. Krossa några digestivekex och lägg i bottnen på fyra glas. Klicka ner smeten och låt stå svalt nån timme. Klar att avnjutas!

4 kommentarer:

Lena sa...

Det ser gott ut!
Tror du det funkar att ha det att stå i kylen över natten? Är det gott ännu morgonen efter?

Tre rum sa...

Mmmmm... låter gott (och enkelt)! Ska pröva det någon dag :)

eirikas sa...

Tack för alla smaskiga recept! God helg!

Anonym sa...

Tusen tack för enkla och goda recept! Blir ju inte sämre av dina vackra bilder heller!