Sidor


15 augusti 2013

Generalrepetition

Igår hade vi en test-kväll med ett gäng inbjudna kritiker, dels för att testa praktiska arrangemang med servering och inredning - dels för att provsmaka såväl kaffesorter som bakverk. Det var mycket bra med en sådan afton, nu får vi fila vidare inför lördagen på sådant som kan förbättras. Tack till Er som deltog!
Jag har väntat på den där "vad har vi egentligen gett oss in i"-känslan ganska länge, och under förmiddagen igår kom den krypande. Varför ställa till allt detta, och blir det alls bra? Men när första Café latten var serverad och folk verkade trivas med varandra, i lokalen och med det vi bjöd på - så återkom nog en del av motivationen.
Vi öppnar alltså vårt café på lördag 17.8 kl.18 och håller därefter öppet alla kvällar under Nykarlebyveckan  mellan kl. 18 och 21 (torsdag 22.8 till kl. 23), fram till söndag 25.8. Då den veckan gått ska vi analysera läget, och fundera på om vi vill satsa på någon typ av fortsättning eller inte. Men åtminstone en dryg vecka med Café Bildström i Nykarleby blir det. Välkomna!

3 kommentarer:

Nina sa...

Kommer det att finnas allergianpassade bakverk? Ex. gluten-, ägg-, laktos-, nötfritt?

MammaMonica sa...

Hej! Vi kommer att ha glutenfri fransk chokladtårta, samt maränger för glutenintoleranta. Foccacciabrödet är ägg- och sockerfri, samt delvis laktosfri. Nötter har vi inte alls med än så länge i alla fall. Kokosbollar är äggfria, liksom säkert nån småkaka också.
Vi strävar efter att åtminstone ha något för alla, men eftersom vi är nybörjare vad gäller caféverksamhet så blir det kanske inte så många olika sorter. Men vi ska göra så gott vi kan!

Nina sa...

Ok, tack för svar!